مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,569
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر ماده نگهدارنده دی استات سدیم روی کیفیت خاویار قره برون در طول دوره نگهداری در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 34

چکیده

 در این بررسی برای عمل آوری خاویار ماهی قره برون, به جای مواد نگهدارنده بوراکس و اسید بوریک که توسط شیلات ایران در ترکیب با نمک طعام با عنوان نمک مخلوط جهت عمل آوری خاویار استفاده می گردد, از دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده در ترکیب با نمک طعام استفاده گردید و خاویار این ماهی با دوزهای 800, 850 و 900 میلی گرم دی استات سدیم به ازای هر کیلوگرم خاویار, عمل آوری و سپس به مدت شش ماه در سردخانه شیلات بندر انزلی تحت دمای (3-) درجه سانتی گراد همراه با نمونه های شاهد شیلاتی که طبق روال معمول در شیلات عمل آوری شده بودند, نگهداری گردید. در طول این شش ماه, ویژگی های شیمیایی, تست ارگانولپتیک و بررسی رشد و نمو باکتری ها و قارچ ها در تمامی نمونه های آزمایشی و شاهد شیلاتی به صورت ماهانه صورت پذیرفت. در نهایت با بررسی همه جانبه یافته ها و قیاس بین نتایج حاصل از آزمایشات صورت گرفته روی نمونه های آزمایشی با شاهد شیلاتی, مشخص گردید که مقدار 900 میلی گرم دی استات سدیم در کیلوگرم خاویار بهترین میزان این ماده نگهدارنده جهت عمل آوری خاویار می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فهیم دژبان، یاسمن، عمادی، حسین، امتیازجو، مژگان، گیویان راد، محمدهادی، و پورغلام، رضا. (1388). بررسی تاثیر ماده نگهدارنده دی استات سدیم روی کیفیت خاویار قره برون در طول دوره نگهداری در سردخانه. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 3(1)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/161671/fa

    Vancouver: کپی

    فهیم دژبان یاسمن، عمادی حسین، امتیازجو مژگان، گیویان راد محمدهادی، پورغلام رضا. بررسی تاثیر ماده نگهدارنده دی استات سدیم روی کیفیت خاویار قره برون در طول دوره نگهداری در سردخانه. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1388؛3(1):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/161671/fa

    IEEE: کپی

    یاسمن فهیم دژبان، حسین عمادی، مژگان امتیازجو، محمدهادی گیویان راد، و رضا پورغلام، “بررسی تاثیر ماده نگهدارنده دی استات سدیم روی کیفیت خاویار قره برون در طول دوره نگهداری در سردخانه،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 3، no. 1، pp. 25–34، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161671/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button