APA:
کپیپهلوانی، ماندانا، موسوی، سیدمحمدعلی، حمیدی اصفهانی، زهره، صداقت، ناصر، و شهیدی، فخری. (1389). بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار در محیط کشت. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 51-59. SID. https://sid.ir/paper/72820/fa
Vancouver:
کپیپهلوانی ماندانا، موسوی سیدمحمدعلی، حمیدی اصفهانی زهره، صداقت ناصر، شهیدی فخری. بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار در محیط کشت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):51-59. Available from: https://sid.ir/paper/72820/fa
IEEE:
کپیماندانا پهلوانی، سیدمحمدعلی موسوی، زهره حمیدی اصفهانی، ناصر صداقت، و فخری شهیدی، “بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار در محیط کشت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 51–59، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72820/fa