مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,582
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,110
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار در محیط کشت

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 59

چکیده

دی استات سدیم از گروه مواد نگهدارنده شیمیایی و ایمن بوده و به عنوان بازدارنده کپک و مخمر و برخی باکتری هامعرفی شده است. .در این تحقیق اثر ضد میکروبی دی استات سدیم در جلوگیری از رشد برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد نوشابه   های گاز دار در محیط کشت  با استفاده از روش حساسیت رقت های مایع مورد  بررسی قرار گرفته است. در مورد مخمر Saccharomycess cerevisiae در تعداد 10, 102, 103,105  مخمر در هر میلی لیتربه ترتیب غلظت های  ppm 5000,1250,313,156 دی استات سدیم به عنوان MIC شناخته شد.در مورد مخمر Candida krusei در تعداد10, 102, 103,105  مخمردر هر میلی لیتر به ترتیب غلظت های ppm  5000,2500,1250,625  دی استات سدیم به عنوان MIC شناخته شد. در مورد باکتری  Leuconostoc mesenteroides در تعداد 102 ,104 باکتری در هر میلی لیتربه ترتیب غلظت های ppm 5000,2500 دی استات سدیم به عنوان  MIC شناخته شد. در مورد باکتری Lactobacillus delbrukiiدرتعداد102باکتری در هر میلی لیتر غلظت ppm2500 دی استات سدیم به عنوان MIC شناخته شد. در مورد کپک Aspergillus niger در کلیه رقت های تهیه شده از سوسپانسیون هاگ کپک ودر حضورغلظت های مختلف از دی استات سدیم رشد مشاهده شد. در نتیجه هیچ غلظتی به عنوانMIC انتخاب نشد. نتایج نشان داد که دی استات سدیم دارای خواص بازدارندگی برروی مخمرها و باکتری های مورد بررسی بوده و فاقد تاثیر بازدارندگی بر روی کپک Aspergillus niger است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پهلوانی، ماندانا، موسوی، سیدمحمدعلی، حمیدی اصفهانی، زهره، صداقت، ناصر، و شهیدی، فخری. (1389). بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار در محیط کشت. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 51-59. SID. https://sid.ir/paper/72820/fa

    Vancouver: کپی

    پهلوانی ماندانا، موسوی سیدمحمدعلی، حمیدی اصفهانی زهره، صداقت ناصر، شهیدی فخری. بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار در محیط کشت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):51-59. Available from: https://sid.ir/paper/72820/fa

    IEEE: کپی

    ماندانا پهلوانی، سیدمحمدعلی موسوی، زهره حمیدی اصفهانی، ناصر صداقت، و فخری شهیدی، “بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار در محیط کشت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 51–59، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72820/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button