مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از پروبیوتیک های یستچر و بلوگاتکس در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 28

چکیده

 در این آزمایش اثر سطوح مختلف از پروبیوتیک های یستچر (شامل 0.1, 0.2 و 0.3 کیلوگرم در تن), بلوگاتکس I (شامل 2´109 CFU/gfood, 5´109 و 9´109), بلوگاتکس II (شامل 2´109 CFU/gfood, 5´109 و 9´109) و مخلوطی از مقدار متوسط هر یک از آن ها و جیره شاهد (بدون پروبیوتیک), در قالب یک تیمار شاهد و 10 تیمار آزمایشی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزنی 0.37±0.005 گرم و طول کل 3.1±0.278 سانتی متر طی مدت 60 روز مورد بررسی قرار گرفت. در طی دوره آزمایش, عملیات زیست سنجی هر 7 روز یک بار انجام شد و شاخص های رشد مشتمل بر طول کل, ضریب تبدیل غذایی, ضریب رشد ویژه, ضریب چاقی و درصد بقاء بر اساس استاندارد تعیین گردید. نتایج به دست آمده نشان داد که بالاترین میزان شاخص های رشد و تغذیه در تیمار تغذیه شده با بالاترین مقدار بلوگاتکس II بیش تر بوده و تفاوت معنی داری با سایر تیمارها داشت (p<0.05). تیمارهای تغذیه شده با پروبیوتیک از میزان وزن و ضریب رشد ویژه بالا و ضریب تبدیل غذایی کم تری نسبت به تیمار شاهد برخوردار بودند. اثرات مثبت ناشی از کاربرد باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک به عنوان پروبیوتیک در این پژوهش به اثبات می رسد و باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک می تواند به عنوان پروبیوتیک در پرورش ماهی قزل آلا مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری خورشیدی، کاوه، امام قلی، امیرارسلان، و عسکریان، فاطمه. (1390). اثرات استفاده از پروبیوتیک های یستچر و بلوگاتکس در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 5(4 (پیاپی 20))، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/161734/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری خورشیدی کاوه، امام قلی امیرارسلان، عسکریان فاطمه. اثرات استفاده از پروبیوتیک های یستچر و بلوگاتکس در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1390؛5(4 (پیاپی 20)):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/161734/fa

    IEEE: کپی

    کاوه جعفری خورشیدی، امیرارسلان امام قلی، و فاطمه عسکریان، “اثرات استفاده از پروبیوتیک های یستچر و بلوگاتکس در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 20)، pp. 19–28، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161734/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button