APA:
کپینوغانی، فاطمه، زارع گشتی، قربان، و کمالی، صغری. (1396). اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی چای سبز بر پایداری و کیفیت فیله و گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال 4 درجه سانتی گراد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 11(4 )، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/161751/fa
Vancouver:
کپینوغانی فاطمه، زارع گشتی قربان، کمالی صغری. اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی چای سبز بر پایداری و کیفیت فیله و گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال 4 درجه سانتی گراد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1396؛11(4 ):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/161751/fa
IEEE:
کپیفاطمه نوغانی، قربان زارع گشتی، و صغری کمالی، “اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی چای سبز بر پایداری و کیفیت فیله و گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال 4 درجه سانتی گراد،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 11، no. 4 ، pp. 75–86، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161751/fa