APA:
کپیفهیم دژبان، یاسمن، مطلبی، عباسعلی، حسینی، سیدابراهیم، خانی پور، علی اصغر، سلطانی، مهدی، زارع گشتی، قربان، و خدابنده، فرشته. (1392). بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 22(2)، 87-98. SID. https://sid.ir/paper/4629/fa
Vancouver:
کپیفهیم دژبان یاسمن، مطلبی عباسعلی، حسینی سیدابراهیم، خانی پور علی اصغر، سلطانی مهدی، زارع گشتی قربان، خدابنده فرشته. بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1392؛22(2):87-98. Available from: https://sid.ir/paper/4629/fa
IEEE:
کپییاسمن فهیم دژبان، عباسعلی مطلبی، سیدابراهیم حسینی، علی اصغر خانی پور، مهدی سلطانی، قربان زارع گشتی، و فرشته خدابنده، “بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 22، no. 2، pp. 87–98، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4629/fa