APA:
کپیغیاثوند، زهرا، میهن، راضیه، قجقی، فریبرز، و چنگیزی، رضا. (1395). بررسی تاثیر غوطه وری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در عصاره سیر, بر برخی فاکتورهای کیفیت گوشت نگهداری شده در یخچال. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 12(2)، 72-84. SID. https://sid.ir/paper/97104/fa
Vancouver:
کپیغیاثوند زهرا، میهن راضیه، قجقی فریبرز، چنگیزی رضا. بررسی تاثیر غوطه وری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در عصاره سیر, بر برخی فاکتورهای کیفیت گوشت نگهداری شده در یخچال. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1395؛12(2):72-84. Available from: https://sid.ir/paper/97104/fa
IEEE:
کپیزهرا غیاثوند، راضیه میهن، فریبرز قجقی، و رضا چنگیزی، “بررسی تاثیر غوطه وری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در عصاره سیر, بر برخی فاکتورهای کیفیت گوشت نگهداری شده در یخچال،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 12، no. 2، pp. 72–84، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97104/fa