APA:
کپینوغانی، فاطمه، ارشادلنگرودی، هادی، جلیلی، سیدحسن، و کوچکیان صبور، انوشه. (1393). اثر عصاره آبی چای سبز و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(2 (پیاپی 30))، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/161767/fa
Vancouver:
کپینوغانی فاطمه، ارشادلنگرودی هادی، جلیلی سیدحسن، کوچکیان صبور انوشه. اثر عصاره آبی چای سبز و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(2 (پیاپی 30)):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/161767/fa
IEEE:
کپیفاطمه نوغانی، هادی ارشادلنگرودی، سیدحسن جلیلی، و انوشه کوچکیان صبور، “اثر عصاره آبی چای سبز و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30)، pp. 71–80، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161767/fa