APA:
کپیغفاری فارسانی، حامد، هدایتی، سیدعلی اکبر، و رشیدیان، قاسم. (1396). تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 11(1 )، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/161861/fa
Vancouver:
کپیغفاری فارسانی حامد، هدایتی سیدعلی اکبر، رشیدیان قاسم. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1396؛11(1 ):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/161861/fa
IEEE:
کپیحامد غفاری فارسانی، سیدعلی اکبر هدایتی، و قاسم رشیدیان، “تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 11، no. 1 ، pp. 33–40، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161861/fa