مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

482
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

447
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 40

چکیده

 در این پژوهش عملکرد پربیوتیک اینولین بر شاخص های رشد و ترکیب لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis) مورد بررسی قرار گرفت. پربیوتیک اینولین در 3 سطح 1, 2 و 3 درصد به جیره غذایی اضافه گردید و جیره فاقد پربیوتیک برای تغذیه گروه شاهد مورد استفاده قرار گرفت. هر جیره به صورت تصادفی برای ماهیان با وزن اولیه تقریبی 78/0± 57/20 گرم در سه تکرار اختصاص داده شد. بعد از 60 روز تغذیه, وزن نهایی ماهیان تغذیه شده با 1 و 2 درصد پربیوتیک به صورت معنی داری (05/0P<) بالاتر از ماهیان گروه شاهد بود. ضریب تبدیل غذایی در تمام تیمارهای تغذیه شده با پربیوتیک به صورت معنی داری (05/0P<) پایین تر از ماهیان گروه شاهد بود که در تیمار 3 درصد کم ترین مقدار را دارا بود. ضریب رشد ویژه در ماهیان تغذیه شده با پربیوتیک بیش تر از گروه کنترل بوده است (05/0P<). در آنالیز تقریبی لاشه, میزان پروتئین افزایش معنی داری نسبت به گروه شاهد نشان داد و بیش ترین مقدار هم در تیمار 1 و 2 درصد مشاهده شد. میزان چربی و خاکستر لاشه هم به طور معنی داری نسبت به گروه شاهد کاهش یافت و کم ترین میزان, در تیمار 2 درصد مشاهده شد. نتایج این آزمایش نشان دهنده این است که افزودن پربیوتیک اینولین به میزان 2 درصد دارای اثرات مثبتی بر شاخص های رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غفاری فارسانی، حامد، هدایتی، سیدعلی اکبر، و رشیدیان، قاسم. (1396). تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 11(1 )، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/161861/fa

    Vancouver: کپی

    غفاری فارسانی حامد، هدایتی سیدعلی اکبر، رشیدیان قاسم. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1396؛11(1 ):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/161861/fa

    IEEE: کپی

    حامد غفاری فارسانی، سیدعلی اکبر هدایتی، و قاسم رشیدیان، “تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 11، no. 1 ، pp. 33–40، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161861/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button