مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

807
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

158
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پربیوتیک ایمکس (A-Max) بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 20

چکیده

 این پ‍ژوهش به منظور ارزیابی تاثیر پربیوتیک ایمکس A-Max (مخلوطی از پربیوتیک الیگوفروکتوز, مانان الیگوساکارید و بتاگلوکان) بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی قزل آلا به مدت 7 هفته انجام گرفت. پربیوتیک در سطوح مختلف صفر (شاهد), 0.5, 1 و 1.5 گرم به ازای هر کیلوگرم به جیره پایه ماهی قزل آلای رنگین کمان افزوده شد. پس از سازگاری؛ تعداد 20 عدد بچه ماهی با میانگین وزنی0.21 ±6.37 گرم در 12 حوضچه ذخیره سازی و تا حد سیری تغذیه شدند. نتایج نشان داد که ماهیان تغذیه شده با مخلوط پربیوتیکی ایمکس در سطح 1.5 گرم در هر کیلوگرم جیره بطور معناداری بیشترین وزن نهایی, افزایش وزن, نسبت کارایی پروتئین, افزایش بیومس و کمترین ضریب تبدیل غذایی را در مقایسه با گروه شاهد داشتند (P<0.05). تفاوت معنی داری در نرخ بازماندگی بین تیمارها مشاهده نگردید (P>0.05). در انتهای دوره آزمایش میزان پروتئین لاشه در سطح 1.5 گرم ایمکس بطور معنی داری افزایش یافت (P<0.05). در حالیکه میزان چربی و خاکستر لاشه تحت تاثیر پربیوتیک جیره قرار نگرفت (P>0.05). در پایان اینگونه نتیجه گیری می شود که افزودن مخلوط پربیوتیکی ایمکس به میزان 1.5 گرم در هر کیلوگرم جیره ماهی قزل آلا می تواند در بهبود رشد, بازماندگی و ترکیبات مغذی بدن ماهی قزل آلا موثر واقع شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکرمی، رضا، چیت ساز، حسین، رازقی منصور، مجید، و قاسم پورعلمدار، اویس. (1392). تاثیر پربیوتیک ایمکس (A-Max) بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری، 1(پیش شماره 1)، 9-20. SID. https://sid.ir/paper/241602/fa

    Vancouver: کپی

    اکرمی رضا، چیت ساز حسین، رازقی منصور مجید، قاسم پورعلمدار اویس. تاثیر پربیوتیک ایمکس (A-Max) بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1392؛1(پیش شماره 1):9-20. Available from: https://sid.ir/paper/241602/fa

    IEEE: کپی

    رضا اکرمی، حسین چیت ساز، مجید رازقی منصور، و اویس قاسم پورعلمدار، “تاثیر پربیوتیک ایمکس (A-Max) بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 1، no. پیش شماره 1، pp. 9–20، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241602/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button