APA:
کپیجهانجو، وحیده، قرایی، احمد، و اکرمی، رضا. (1392). تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 7(4 (پیاپی 28))، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/161899/fa
Vancouver:
کپیجهانجو وحیده، قرایی احمد، اکرمی رضا. تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1392؛7(4 (پیاپی 28)):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/161899/fa
IEEE:
کپیوحیده جهانجو، احمد قرایی، و رضا اکرمی، “تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب بدن ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 7، no. 4 (پیاپی 28)، pp. 27–36، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161899/fa