مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,095
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

526
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 102

کلیدواژه

میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)Q2

چکیده

 در این پژوهش, اثر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر میزان رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) مورد بررسی قرار گرفت. میگوها با میانگین وزنی 0.12±2.5 گرم و با تراکم 25 قطعه در حوضچه های فایبرگلاس به مدت 51 روز مورد تغذیه قرار گرفتند. در این آزمایش از طرح کاملا تصادفی شامل سطوح صفر (شاهد), 1.5, 3 و 4.5 گرم مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم جیره با میزان پروتئین 38.7 درصد و چربی حاوی 3.85 درصد استفاده شد. نتایج به دست آمده بیانگر تفاوت معنی دار از نظر میزان رشد و کارایی تغذیه در بین تیمارها بود (P<0.05) بیش ترین عملکرد رشد و تغذیه در میگوهای تغذیه شده با سطح 3 گرم مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم غذا مشاهده شد. از نظر بازماندگی تفاوت معنی داری بین تیمارها مشاهده نگردید (P<0.05)نتایج آنالیز لاشه نشان داد که با افزایش سطح مانان الیگوساکارید در جیره میزان پروتئین لاشه نیز افزایش یافت. در مجموع چنین نتیجه گیری می شود که افزودن 3 گرم مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم جیره می تواند بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی موثر واقع شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اکرمی، رضا، دوستی، علی، چیت ساز، حسین، و رازقی منصور، مجید. (1391). تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد, تغذیه, بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 6(2 (پیاپی 22))، 95-102. SID. https://sid.ir/paper/161529/fa

    Vancouver: کپی

    اکرمی رضا، دوستی علی، چیت ساز حسین، رازقی منصور مجید. تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد, تغذیه, بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1391؛6(2 (پیاپی 22)):95-102. Available from: https://sid.ir/paper/161529/fa

    IEEE: کپی

    رضا اکرمی، علی دوستی، حسین چیت ساز، و مجید رازقی منصور، “تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد, تغذیه, بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 6، no. 2 (پیاپی 22)، pp. 95–102، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161529/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button