APA:
کپییگانه، سکینه، شعبان پور، بهاره، حسینی، هدایت، ایمان پور، محمدرضا، و شعبانی، علی. (1389). ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 63(1)، 57-69. SID. https://sid.ir/paper/161960/fa
Vancouver:
کپییگانه سکینه، شعبان پور بهاره، حسینی هدایت، ایمان پور محمدرضا، شعبانی علی. ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1389؛63(1):57-69. Available from: https://sid.ir/paper/161960/fa
IEEE:
کپیسکینه یگانه، بهاره شعبان پور، هدایت حسینی، محمدرضا ایمان پور، و علی شعبانی، “ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 63، no. 1، pp. 57–69، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161960/fa