Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

784
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 69

کلیدواژه

کپور معمولی (Cyprinus carpio)Q2

چکیده

 در این مطالعه اثر تخم ریزی بر فساد اکسیداتیو و هیدرولتیک فیله ماهی کپور معمولی پرورشی ,(Cyprinus carpio) قبل و پس از تخم ریزی مورد بررسی قرار گرفت. بنابراین ماهی کپور با دو مرحله گنادی در زمان های مختلف (قبل از تخم ریزی در 21 خرداد و پس از تخم ریزی در 27 مرداد 1386) تهیه و جهت آزمایشات مورد نظر به مدت 6 ماه در دمای 18  درجه سانتیگراد نگهداری شد. آزمایشات مربوط به اکسیداسیون و هیدرولیز چربی بر روی فیله منجمد در ماه های صفر, 1, 3 و 6 انجام شد. شاخص ثانویه اکسیداسیون چربی 1 (TBA) در طول انجماد در ماهی قبل از تخم ریزی بیشتر از ماهی پس از تخم ریزی بود (P>0.05). فساد هیدرولتیک 2 (FFA) در ماهی قبل از تخم ریزی کمتر از ماهی پس از تخم ریزی بود (P>0.05) .باندهای دوگانه 3 (CD) در ماهی قبل از تخم ریزی افزایش معنی داری نشان داد (P>0.05), در حالیکه در ماهی پس از تخم ریزی تغییر معنی داری نشان نداد (P<0.05). شکل گیری ترکیبات فلورسنس در ماهی قبل از تخم ریزی کمتر از ماهی پس از تخم ریزی بود (P>0.05). تغییرات ترکیبات فلورسنس در ماهی قبل از تخم ریزی پس از 6 ماه نگهداری معنی دار نبود (P<0.05) .اندازه گیری آهن هم در ماهی پس از تخم ریزی در طول انجماد کاهش معنی داری نشان نداد (P<0.05), اما در ماهی قبل از تخم ریزی روند مشخصی نداشت. بنابراین بر اساس برخی از شاخص های بررسی کیفیت چربی مورد استفاده در پژوهش حاضر (اندازه گیری TBA, CD), تغییرات کیفی چربی ماهیان پیش از مرحله تخم ریزی بیشتر از ماهیان تخم ریزی کرده می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یگانه، سکینه، شعبان پور، بهاره، حسینی، هدایت، ایمان پور، محمدرضا، و شعبانی، علی. (1389). ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 63(1)، 57-69. SID. https://sid.ir/paper/161960/fa

    Vancouver: کپی

    یگانه سکینه، شعبان پور بهاره، حسینی هدایت، ایمان پور محمدرضا، شعبانی علی. ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1389؛63(1):57-69. Available from: https://sid.ir/paper/161960/fa

    IEEE: کپی

    سکینه یگانه، بهاره شعبان پور، هدایت حسینی، محمدرضا ایمان پور، و علی شعبانی، “ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 63، no. 1، pp. 57–69، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161960/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا