APA:
کپینعمتی، مهناز، شعبان پور، بهاره، شعبانی، علی، و قلی زاده، محمد. (1388). مطالعه تغییرات کیفیت چربی و خصوصیات حسی برگرهای تولید شده از مخلوط سوریمی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio و گوشت قرمز در طی نگهداری در یخچال. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - الف (ویژه نامه))، 108-117. SID. https://sid.ir/paper/356373/fa
Vancouver:
کپینعمتی مهناز، شعبان پور بهاره، شعبانی علی، قلی زاده محمد. مطالعه تغییرات کیفیت چربی و خصوصیات حسی برگرهای تولید شده از مخلوط سوریمی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio و گوشت قرمز در طی نگهداری در یخچال. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - الف (ویژه نامه)):108-117. Available from: https://sid.ir/paper/356373/fa
IEEE:
کپیمهناز نعمتی، بهاره شعبان پور، علی شعبانی، و محمد قلی زاده، “مطالعه تغییرات کیفیت چربی و خصوصیات حسی برگرهای تولید شده از مخلوط سوریمی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio و گوشت قرمز در طی نگهداری در یخچال،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - الف (ویژه نامه)، pp. 108–117، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356373/fa