APA:
کپیخوش خلق، مجیدرضا، علاف نویریان، حمید، موسی پورشاجانی، مجید، محمدی برسری، محمد، و عزیزی، محمدسعید. (1392). تاثیر سطوح مختلف غذایی تفاله زیتون در رشد, ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 66(2)، 133-144. SID. https://sid.ir/paper/161973/fa
Vancouver:
کپیخوش خلق مجیدرضا، علاف نویریان حمید، موسی پورشاجانی مجید، محمدی برسری محمد، عزیزی محمدسعید. تاثیر سطوح مختلف غذایی تفاله زیتون در رشد, ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1392؛66(2):133-144. Available from: https://sid.ir/paper/161973/fa
IEEE:
کپیمجیدرضا خوش خلق، حمید علاف نویریان، مجید موسی پورشاجانی، محمد محمدی برسری، و محمدسعید عزیزی، “تاثیر سطوح مختلف غذایی تفاله زیتون در رشد, ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 66، no. 2، pp. 133–144، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161973/fa