مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

879
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

622
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان جایگزینی نسبی تفاله میوه زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)

صفحات

 صفحه شروع 189 | صفحه پایان 200

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی تاثیر استفاده از ضایعات حاصل از روغن کشی میوه زیتون بر ترکیبات شیمیایی بدن, شاخص های رشد, فاکتورهای خونی و ارزیابی حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان انجام پذیرفت. 6 نوع جیره غذایی شامل یک جیره شاهد (بدون تفاله زیتون) و 5 جیره حاوی 2, 4, 6, 8 و 10 درصد تفاله خشک و الک شده تجاری میوه زیتون تهیه شده و ماهیان با وزن متوسط 184.7 گرم در استخرهای مستطیلی شکل تغذیه شدند. هر تیمار از سه تکرار برخوردار بود. دبی متوسط آب 10 لیتر بر ثانیه و میزان دما و pH آب به ترتیب در طی دوره پرورش 3±10 درجه سانتی گراد و 6.8-7.9 بوده است. ماهیها بر اساس میزان اشتها در سه نوبت در روز (ساعتهای 8, 12 و 18) بطور دستی تغذیه شدند. بررسی شاخص های مختلف اعم از آنالیز لاشه, شاخص های رشد و فاکتورهای خونی نشان داد که می توان تا 8 درصد جیره توسط تفاله زیتون جایگزین شود و علی رغم اینکه در اکثر موارد تیمار 10 درصد نیز شرایط مشابه ای داشته اما با بررسی برخی از شاخص های خونی به نظر می رسد که استفاده از تفاله زیتون تا 8 درصد ترکیب جیره مناسب ترین میزان بکارگیری آن می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خوش خلق، مجیدرضا، موسی پور ساجانی، مجید، و محمدی برسری، محمد. (1395). بررسی امکان جایگزینی نسبی تفاله میوه زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(2)، 189-200. SID. https://sid.ir/paper/162163/fa

    Vancouver: کپی

    خوش خلق مجیدرضا، موسی پور ساجانی مجید، محمدی برسری محمد. بررسی امکان جایگزینی نسبی تفاله میوه زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(2):189-200. Available from: https://sid.ir/paper/162163/fa

    IEEE: کپی

    مجیدرضا خوش خلق، مجید موسی پور ساجانی، و محمد محمدی برسری، “بررسی امکان جایگزینی نسبی تفاله میوه زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 2، pp. 189–200، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162163/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button