APA:
کپیعلی بیگی، طیبه، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و زکی پوررحیم آبادی، اسحق. (1392). بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست پرتقال بر کیفیت فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (4oC). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 66(2)، 185-197. SID. https://sid.ir/paper/161974/fa
Vancouver:
کپیعلی بیگی طیبه، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، زکی پوررحیم آبادی اسحق. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست پرتقال بر کیفیت فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (4oC). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1392؛66(2):185-197. Available from: https://sid.ir/paper/161974/fa
IEEE:
کپیطیبه علی بیگی، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و اسحق زکی پوررحیم آبادی، “بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست پرتقال بر کیفیت فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (4oC)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 66، no. 2، pp. 185–197، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161974/fa