مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,230
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

279
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine)

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 158

کلیدواژه

کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia)Q2

چکیده

 در این تحقیق برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین کیلکای معمولی با تریپسین تجاری Porcine بررسی شد. نتایج نشان داد که دما و pH بهینه برای فعالیت آنزیم تریپسین کیلکای معمولی و تجاری حاصل از خوک (Porcine) به ترتیب 60oC و 8 بود. پایداری دمایی و pH فعالیت آنزیم تریپسین در کیلکای معمولی به ترتیب 45oC و 7-10 و خوک 50oC و 4-11 بود. یون های فلزی CaCl2 و  MgCl2به طور معنی داری فعالیت آنزیم تریپسین در کیلکای معمولی را نسبت به خوک افزایش دادند (P<0.05), در حالی که KCl و NaCl در فعالیت آنزیم تریپسین کیلکای معمولی بی تاثیر بودند (P>0.05), اما در خوک اثر کاهشی معنی داری را نشان دادند(P<0.05) .  MnCl2به طور معنی داری باعث افزایش فعالیت آنزیم تریپسین در کیلکای معمولی شد (P<0.05) در حالی که در خوک اثر کاهشی معنی داری را نشان داد(P<0.05) . مقایسه اثر بازدارنده ها بر فعالیت آنزیم تریپسین نشان داد که به استثنای ρ-aminobenzamidine, بازدارنده های TLCK,SBTI  و PMSF تاثیر معنی داری در فعالیت آنزیم تریپسین در کیلکای معمولی و خوک نداشتند (P>0.05), در حالی که ρ-aminobenzamidine فعالیت آنزیم تریپسین در خوک را به طور معنی داری نسبت به کیلکای معمولی کاهش داد (P<0.05). Vmax آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی به طور معنی داری بالاتر (P<0.05) و  kmآنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی به طور معنی داری کوچک تر از خوک بود (P<0.05). نتایج بررسی ها نشان داد که آنزیم تریپسین در کیلکای معمولی نسبت به خوک از کارایی بالاتری برخوردار است و می تواند در آینده به منزله ماده افزودنی در صنایع مرتبط و تحقیقات بیوتکنولوژی به کار رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی، عباس، رضایی، مسعود، و مدنی، رسول. (1392). مقایسه برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 66(2)، 145-158. SID. https://sid.ir/paper/161975/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی عباس، رضایی مسعود، مدنی رسول. مقایسه برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1392؛66(2):145-158. Available from: https://sid.ir/paper/161975/fa

    IEEE: کپی

    عباس زمانی، مسعود رضایی، و رسول مدنی، “مقایسه برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 66، no. 2، pp. 145–158، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161975/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button