APA:
کپیقیامی، زهره، خدایی، حسین، و حسینی، سیدولی. (1397). مقایسه کیفیت ماندگاری سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) تهیه شده به روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی انجماد. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 71(4 )، 352-360. SID. https://sid.ir/paper/161985/fa
Vancouver:
کپیقیامی زهره، خدایی حسین، حسینی سیدولی. مقایسه کیفیت ماندگاری سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) تهیه شده به روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی انجماد. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1397؛71(4 ):352-360. Available from: https://sid.ir/paper/161985/fa
IEEE:
کپیزهره قیامی، حسین خدایی، و سیدولی حسینی، “مقایسه کیفیت ماندگاری سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) تهیه شده به روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی انجماد،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 71، no. 4 ، pp. 352–360، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161985/fa