APA:
کپیزمانی، عباس. (1398). بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L. ) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال. علوم و فنون شیلات، 8(2 )، 99-108. SID. https://sid.ir/paper/246781/fa
Vancouver:
کپیزمانی عباس. بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L. ) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1398؛8(2 ):99-108. Available from: https://sid.ir/paper/246781/fa
IEEE:
کپیعباس زمانی، “بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L. ) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال،” علوم و فنون شیلات، vol. 8، no. 2 ، pp. 99–108، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246781/fa