APA:
کپیزمانی، عباس، و غفاری، آناهیتا. (1398). بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(4 )، 23-34. SID. https://sid.ir/paper/5220/fa
Vancouver:
کپیزمانی عباس، غفاری آناهیتا. بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(4 ):23-34. Available from: https://sid.ir/paper/5220/fa
IEEE:
کپیعباس زمانی، و آناهیتا غفاری، “بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 23–34، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5220/fa