APA:
کپیادهمی، بتول، و امیرکلایی، کرامت. (1395). بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد, هضم پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(3)، 275-283. SID. https://sid.ir/paper/162002/fa
Vancouver:
کپیادهمی بتول، امیرکلایی کرامت. بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد, هضم پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(3):275-283. Available from: https://sid.ir/paper/162002/fa
IEEE:
کپیبتول ادهمی، و کرامت امیرکلایی، “بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد, هضم پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 3، pp. 275–283، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162002/fa