مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

652
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد

صفحات

 صفحه شروع 599 | صفحه پایان 610

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرجامی، بهنام، و حسینی، سیدولی. (1393). بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 67(4)، 599-610. SID. https://sid.ir/paper/162017/fa

    Vancouver: کپی

    فرجامی بهنام، حسینی سیدولی. بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1393؛67(4):599-610. Available from: https://sid.ir/paper/162017/fa

    IEEE: کپی

    بهنام فرجامی، و سیدولی حسینی، “بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 67، no. 4، pp. 599–610، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162017/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button