APA:
کپیفرجامی، بهنام، و حسینی، سیدولی. (1393). بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 67(4)، 599-610. SID. https://sid.ir/paper/162017/fa
Vancouver:
کپیفرجامی بهنام، حسینی سیدولی. بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1393؛67(4):599-610. Available from: https://sid.ir/paper/162017/fa
IEEE:
کپیبهنام فرجامی، و سیدولی حسینی، “بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 67، no. 4، pp. 599–610، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162017/fa