Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,414
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

658
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص ارگانولپتیک سه نوع مختلف فیش فینگر تولید شده از گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

کلیدواژه

کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)Q2

چکیده

 فیله های حاصل از ماهی کپور نقره ای برای تهیه سه نوع فیش فینگر (حاصل از قطعات فیله, گوشت چرخ شده و سوریمی) مورد استفاده قرار گرفتند. فیش فینگرها پس از قالب گیری, لعاب زنی و پوشش دهی شده و در دستگاه سرخ کن خانگی با روغن سویا در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت سه دقیقه سرخ شدند. شاخص های ارگانولپتیک بافت, طعم, بو, رنگ و مطلوبیت کل توسط ارزیابان بررسی شدند. بر اساس نتایج حاصل از این تحقیق, فیش فینگر حاصل از سوریمی ماهی کپور نقره ای, در ارزیابی صفات طعم و رنگ برتر از سایر انواع فیش فینگر مورد مطالعه در این تحقیق بوده است. فیش فینگر حاصل از سوریمی و قطعات فیله در صفت بافت مطلوب تر از فیش فینگر حاصل از گوشت چرخ شده تشخیص داده شد. ارزیابی صفت مطلوبیت کل, نشان دهنده برتری قابل توجه فیش فینگر حاصل از سوریمی نسبت به سایر انواع فیش فینگرها می باشد. بنابراین توصیه می شود از سوریمی حاصل از گوشت ماهی کپور نقره ای در فرآیند تولید فیش فینگر استفاده گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تنگستانی، راضیه، و علی زاده دوغیکلایی، ابراهیم. (1389). بررسی خواص ارگانولپتیک سه نوع مختلف فیش فینگر تولید شده از گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 63(1)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/161958/fa

    Vancouver: کپی

    تنگستانی راضیه، علی زاده دوغیکلایی ابراهیم. بررسی خواص ارگانولپتیک سه نوع مختلف فیش فینگر تولید شده از گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1389؛63(1):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/161958/fa

    IEEE: کپی

    راضیه تنگستانی، و ابراهیم علی زاده دوغیکلایی، “بررسی خواص ارگانولپتیک سه نوع مختلف فیش فینگر تولید شده از گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 63، no. 1، pp. 1–10، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161958/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا