APA:
کپیتنگستانی، راضیه، و علی زاده دوغیکلایی، ابراهیم. (1389). بررسی خواص ارگانولپتیک سه نوع مختلف فیش فینگر تولید شده از گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 63(1)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/161958/fa
Vancouver:
کپیتنگستانی راضیه، علی زاده دوغیکلایی ابراهیم. بررسی خواص ارگانولپتیک سه نوع مختلف فیش فینگر تولید شده از گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1389؛63(1):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/161958/fa
IEEE:
کپیراضیه تنگستانی، و ابراهیم علی زاده دوغیکلایی، “بررسی خواص ارگانولپتیک سه نوع مختلف فیش فینگر تولید شده از گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 63، no. 1، pp. 1–10، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161958/fa