APA:
کپیکلته، صونا، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و یوسف الهی، مصطفی. (1394). تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/72406/fa
Vancouver:
کپیکلته صونا، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، یوسف الهی مصطفی. تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/72406/fa
IEEE:
کپیصونا کلته، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و مصطفی یوسف الهی، “تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 79–88، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72406/fa