APA:
کپیرحیمی یادکوری، نسرین، زنگویی، نسیم، موسوی، سیدمحمد، و ذاکری، محمد. (1394). تاثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر کارایی رشد, تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 68(3)، 397-407. SID. https://sid.ir/paper/162043/fa
Vancouver:
کپیرحیمی یادکوری نسرین، زنگویی نسیم، موسوی سیدمحمد، ذاکری محمد. تاثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر کارایی رشد, تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1394؛68(3):397-407. Available from: https://sid.ir/paper/162043/fa
IEEE:
کپینسرین رحیمی یادکوری، نسیم زنگویی، سیدمحمد موسوی، و محمد ذاکری، “تاثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر کارایی رشد, تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 68، no. 3، pp. 397–407، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162043/fa