مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

687
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

641
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale)

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 82

چکیده

 هدف از انجام این تحقیق بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با عصاره زنجبیل (Zingiber officinale) بود. بدین منظور ماهیان با میانگین وزنی 15±0.8 گرم به روش خوراکی و با سطوح 0.5% و 1% عصاره هیدروالکلی زنجبیل به مدت 8 هفته تغذیه شدند. نمونه برداری در انتهای دوره پرورش از بافت بدن صورت گرفت و شناسایی ترکیبات مغذی بدن با استفاده از روش های استاندارد صورت گرفت. نتایج نشان داد بیشترین مقدار پروتئین لاشه بطور معنی داری مربوط به تیمار 0.5% عصاره زنجبیل و معادل 18.49 درصد و کمترین مقدار پروتئین لاشه مربوط به تیمار شاهد معادل 16.5 درصد بود (P<0.05). در میزان چربی لاشه و خاکستر لاشه تفاوت معنی داری بین ماهیان مشاهده نگردید (P>0.05). در مجموع میتوان نتیجه گیری کرد عصاره زنجبیل سطح 0.5 درصد اثر مطلوبی بر ترکیبات بیوشیمیایی بدن فیل ماهی پرورشی داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صفری، سمانه، و اکرمی، رضا. (1394). بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale). علوم تکثیر و آبزی پروری، 3(7)، 75-82. SID. https://sid.ir/paper/241641/fa

    Vancouver: کپی

    صفری سمانه، اکرمی رضا. بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1394؛3(7):75-82. Available from: https://sid.ir/paper/241641/fa

    IEEE: کپی

    سمانه صفری، و رضا اکرمی، “بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 3، no. 7، pp. 75–82، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241641/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button