مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

372
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

515
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 مطالعه حاضر به منظور تعیین تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر رشد و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور انجام شد. به این منظور, 3 جیره غذایی حاوی عصاره سطوح مختلف از عصاره برگ درخت زیتون با غلظت های (1, 2 و3 درصد) که به ترتیب به صورت (T2, T3 و T4) و جیره شاهد (بدون عصاره (T1)) برای تعیین نیازمندی های ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) به عصاره برگ درخت زیتون مورد استفاده قرار گرفت و ماهیان به مدت 8 هفته با جیره های مذکور تغذیه شدند. بر طبق نتایج, درصد رشد روزانه, نرخ رشد ویژه, ضریب چاقی, وزن نهایی, طول نهایی, افزایش وزن و کارایی تبدیل غذا در ماهیان تغذیه شده با جیره های آزمایشی حاوی عصاره برگ درخت زیتون نسبت به تیمار شاهد, معنی دار بود (05/0p<). همچنین بیشترین ضریب تبدیل غذایی در تیمار شاهد مشاهده شد. بر طبق نتایج تحقیق حاضر, کمترین میزان سوپراکساید دیسموتاز و گلوتاتیون پراکسیداز در ماهیان تغذیه شده با جیره شاهد مشاهده شد(05/0p<). ماهیان تغذیه شده با جیره T3 دارای بیشترین میزان مالون دی آلدهید و کمترین میزان کاتالاز بودند (05/0p<). نتایج بدست آمده پیشنهاد می کند استفاده از سطوح مختلف عصاره برگ درخت زیتون در جیره ماهیان آمور مناسب است و بر تمامی این فاکتورها اثری معنی دار دارد و زمانی که از این مواد در جیره ماهیان استفاده شد, تیمارها وضعیت بهتری را نسبت به گروه شاهد نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی فر، احسان، آدینه، حسین، حنایی کاشانی، زینب، عنایت غلام پور، طیبه، و مسعودی، ابراهیم. (1398). تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد, بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 72(1 )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/162246/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی فر احسان، آدینه حسین، حنایی کاشانی زینب، عنایت غلام پور طیبه، مسعودی ابراهیم. تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد, بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1398؛72(1 ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/162246/fa

    IEEE: کپی

    احسان احمدی فر، حسین آدینه، زینب حنایی کاشانی، طیبه عنایت غلام پور، و ابراهیم مسعودی، “تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد, بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 72، no. 1 ، pp. 1–11، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162246/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button