APA:
کپیهدایتی فرد، مسعود، فدوی، ابوالفضل، و یوسف تبارمیری، نجمه. (1396). اثر فرآیند خشک کردن حرارتی روی شاخص های شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(2)، 105-116. SID. https://sid.ir/paper/121384/fa
Vancouver:
کپیهدایتی فرد مسعود، فدوی ابوالفضل، یوسف تبارمیری نجمه. اثر فرآیند خشک کردن حرارتی روی شاخص های شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(2):105-116. Available from: https://sid.ir/paper/121384/fa
IEEE:
کپیمسعود هدایتی فرد، ابوالفضل فدوی، و نجمه یوسف تبارمیری، “اثر فرآیند خشک کردن حرارتی روی شاخص های شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2، pp. 105–116، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121384/fa