Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

894
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

595
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ

صفحات

 صفحه شروع 545 | صفحه پایان 553

چکیده

 در این تحقیق تغییرات چربی ماهی آموت در مدت 20 روز نگهداری در یخ مورد ارزیابی قرار گرفت. طی دوره نگهداری, کیفیت چربی ماهی آمور, از نظر فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک کاهش معنی داری را (در سطح احتمال 5 درصد) نشان داد. تجزیه و تحلیل آماری داده ها, افزایش معنی داری را در مقدار پراکسید, تیوباربیوتوریک اسید, اسیدهای چرب آزاد و کاهش معنی داری را در مقدار آهن هم نشان داد. بر اساس شاخص های حسی بافت, ظاهر عمومی, چشم, رنگ و بوی آبشش, کیفیت و تازگی ماهی آمور از درجه عالی تا خوب تا روز چهارم و از درجه خوب تا قابل پذیرش تا روز دهم نگهداری ارزیابی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، مسعود، جوادیان، روح اله، و سحری، محمدعلی. (1386). ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ. منابع طبیعی ایران، 60(2)، 545-553. SID. https://sid.ir/paper/23138/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی مسعود، جوادیان روح اله، سحری محمدعلی. ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ. منابع طبیعی ایران[Internet]. 1386؛60(2):545-553. Available from: https://sid.ir/paper/23138/fa

    IEEE: کپی

    مسعود رضایی، روح اله جوادیان، و محمدعلی سحری، “ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ،” منابع طبیعی ایران، vol. 60، no. 2، pp. 545–553، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/23138/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا