APA:
کپیرضایی، مسعود، جوادیان، روح اله، و سحری، محمدعلی. (1386). ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ. منابع طبیعی ایران، 60(2)، 545-553. SID. https://sid.ir/paper/23138/fa
Vancouver:
کپیرضایی مسعود، جوادیان روح اله، سحری محمدعلی. ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ. منابع طبیعی ایران[Internet]. 1386؛60(2):545-553. Available from: https://sid.ir/paper/23138/fa
IEEE:
کپیمسعود رضایی، روح اله جوادیان، و محمدعلی سحری، “ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ،” منابع طبیعی ایران، vol. 60، no. 2، pp. 545–553، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/23138/fa