مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

414
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

591
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دمای پخت بر خواص ساختاری، مغناطیسی و اپتیکی نانوساختار هگزافریت 27O16Fe2 SrCo

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 55

چکیده

 در این پژوهش, نانوساختارهای هگزافریت نوع W با فرمول SrCo2Fe16O27 به روش سل-ژل خود احتراقی تهیه شدند. تاثیر دمای پخت بر خواص ساختاری, مغناطیسی و اپتیکی این نانوساختارها, بررسی شد. ریخت شناسی و ساختار بلوری نمونه ها با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی و پراش پرتوی ایکس مشخصه یابی شد. براساس نتایج حاصل از الگوهای پراش پرتو ایکس, مشاهده شد که در دمای پخت 1000 درجه سانتی گراد بیشترین میزان فاز اصلی تشکیل شده است. بررسی تصاویر میکروسکوپی الکترونی روبشی نشان داد که ریخت شناسی نمونه های ساخته شده, صفحه ای است. برای تایید تشکیل فاز اصلی از آزمون مادون قرمز تبدیل فوریه استفاده شد. نتایج آنالیز مادون قرمز تبدیل فوریه تشکیل جایگاه های چهار وجهی و هشت وجهی به عنوان ویژگی مهم هگزافریت ها را تایید کرد. خواص مغناطیسی نمونه ها توسط مغناطیس سنج نمونه ارتعاشی اندازه گیری شد و نشان داد که با افزایش دما, مغناطیس اشباع (Ms) افزایش می یابد. همچنین خواص اپتیکی نمونه ها توسط آزمایش طیف سنجی جذب مرئی-فرابنفش و طیف سنجی فوتولومینسانس مورد بررسی قرار گرفتند. طبق نتایج حاصل از هر دو طیف, اندازه شکاف انرژی تقریبا یکسان بوده و با افزایش دما تقریبا ثابت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیرضایی ورنوسفادرانی، نازنین، موسوی قهفرخی، سیدابراهیم، و زرگرشوشتری، مرتضی. (1398). تاثیر دمای پخت بر خواص ساختاری, مغناطیسی و اپتیکی نانوساختار هگزافریت 27O16Fe2 SrCo. مواد پیشرفته در مهندسی (استقلال)، 38(3 )، 41-55. SID. https://sid.ir/paper/163202/fa

    Vancouver: کپی

    علیرضایی ورنوسفادرانی نازنین، موسوی قهفرخی سیدابراهیم، زرگرشوشتری مرتضی. تاثیر دمای پخت بر خواص ساختاری, مغناطیسی و اپتیکی نانوساختار هگزافریت 27O16Fe2 SrCo. مواد پیشرفته در مهندسی (استقلال)[Internet]. 1398؛38(3 ):41-55. Available from: https://sid.ir/paper/163202/fa

    IEEE: کپی

    نازنین علیرضایی ورنوسفادرانی، سیدابراهیم موسوی قهفرخی، و مرتضی زرگرشوشتری، “تاثیر دمای پخت بر خواص ساختاری, مغناطیسی و اپتیکی نانوساختار هگزافریت 27O16Fe2 SrCo،” مواد پیشرفته در مهندسی (استقلال)، vol. 38، no. 3 ، pp. 41–55، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/163202/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button