APA:
کپیموسوی قهفرخی، سیدابراهیم، محمد زاده شعبه گر، الهام، و زرگرشوشتری، مرتضی. (1397). بررسی زمان پخت بر خواص ساختاری, مغناطیسی و دی الکتریکی نانوذرات فریت اسپینلی استرانسیوم(SrFe2O4)ساخته شده به روش سل-ژل. پژوهش سیستم های بس ذره ای (علوم دانشگاه شهید چمران)، 8(17 )، 167-180. SID. https://sid.ir/paper/243743/fa
Vancouver:
کپیموسوی قهفرخی سیدابراهیم، محمد زاده شعبه گر الهام، زرگرشوشتری مرتضی. بررسی زمان پخت بر خواص ساختاری, مغناطیسی و دی الکتریکی نانوذرات فریت اسپینلی استرانسیوم(SrFe2O4)ساخته شده به روش سل-ژل. پژوهش سیستم های بس ذره ای (علوم دانشگاه شهید چمران)[Internet]. 1397؛8(17 ):167-180. Available from: https://sid.ir/paper/243743/fa
IEEE:
کپیسیدابراهیم موسوی قهفرخی، الهام محمد زاده شعبه گر، و مرتضی زرگرشوشتری، “بررسی زمان پخت بر خواص ساختاری, مغناطیسی و دی الکتریکی نانوذرات فریت اسپینلی استرانسیوم(SrFe2O4)ساخته شده به روش سل-ژل،” پژوهش سیستم های بس ذره ای (علوم دانشگاه شهید چمران)، vol. 8، no. 17 ، pp. 167–180، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/243743/fa