Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,132
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

521
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پرایمینگ بذر و مدت زمان آن بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج (Oryza sativa) رقم طارم دیلمانی

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 107

چکیده

 جهت بررسی اثر پرایمینگ بر جوانه زنی بذر برنج رقم طارم دیلمانی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح آماری کاملا تصادفی در سه تکرار در آزمایشگاه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران در سال 1389 اجرا گردید. تیمارها شامل پلی اتیلن گلایکول (PEG) با غلظت های 5 و10 درصد, نیترات پتاسیم (KNO3) با غلظت های 1 و 2 درصد و کلرید پتاسیم (KCl) با غلظت های 2 و 4 درصد و مدت زمان های 5, 10 و 15 ساعت بود. نتایج نشان داد که حداکثر طول ریشه چه تحت تیمار پرایمینگ PEG و KNO3 به ترتیب با غلظت های 5 و 2 درصد بدست آمد, حداقل طول ساقه چه و گیاهچه نیز با پرایم نمودن توسط KCl با غلظت 4 درصد مشاهده شد. کمترین شاخص ویگور 1 برای محلول KCl با غلظت 4 درصد و بیشترین شاخص ویگور 2 تحت اثرات متقابل زمان × پرایمینگ توسط KCl با غلظت 2 درصد و مدت زمان 10 ساعت به دست آمد. حداکثر سرعت جوانه زنی نیز تحت تیمار پرایمینگ PEG با غلظت های 10 درصد حاصل گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی، مهدی، و رضایی سوخت آبندانی، رضا. (1390). تاثیر پرایمینگ بذر و مدت زمان آن بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج (Oryza sativa) رقم طارم دیلمانی. علوم زیستی، 5(4 (جلد دوم))، 93-107. SID. https://sid.ir/paper/164188/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی مهدی، رضایی سوخت آبندانی رضا. تاثیر پرایمینگ بذر و مدت زمان آن بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج (Oryza sativa) رقم طارم دیلمانی. علوم زیستی[Internet]. 1390؛5(4 (جلد دوم)):93-107. Available from: https://sid.ir/paper/164188/fa

    IEEE: کپی

    مهدی رمضانی، و رضا رضایی سوخت آبندانی، “تاثیر پرایمینگ بذر و مدت زمان آن بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج (Oryza sativa) رقم طارم دیلمانی،” علوم زیستی، vol. 5، no. 4 (جلد دوم)، pp. 93–107، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/164188/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا