مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

883
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

691
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دمای انبار و نوع بسته بندی بر ماندگاری میوه تمشک سیاه وحشی تابستانه

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 112

چکیده

 تمشک سیاه به علت فسادپذیری سریع و عمر کوتاه پس از برداشت, امکان نگهداری به مدت طولانی را ندارد. جهت ارزیابی شرایط بهینه نگهداری تمشک, سه سطح دمای نگهداری (صفر, 4 و 25 درجه سلسیوس) و دو نوع بسته بندی (ظروف تجدیدپذیر و پلاستیک تجدیدناپذیر) طی چهارده روز مقایسه شدند. صفات مختلف کیفی در قالب کیفیت ظاهری, کیفیت خوراکی و ارزش غذایی مورد ارزیابی قرار گرفتند.نتایج نشان داد وزن میوه ها طی مدت نگهداری در ظروف و دمای مختلف کاهش یافت. با گذشت زمان علاوه بر وزن, رنگ, عطر, طعم و بازارپسندی میوه نیز کاهش یافت. کیفیت ظاهری میوه ها در دمای صفر درجه سلسیوس در ظرف پلاستیکی بهتر از ظرف تجدیدپذیر بود و مواد جامد محلول در ظرف تجدیدپذیر به طور معنی داری بیشتر از ظرف پلاستیکی بود.بیشترین میزان فنل کل (به مقدار 33.62 گرم گالیک اسید در گرم آب میوه) در روز سوم, دمای چهار درجه سلسیوس و در ظرف پلاستیکی ثبت شد. دمای صفر درجه سانتی گراد, در هر دو ظرف, نسبت به دو دمای دیگر, میزان کاهش فلاونوئید کمتری را نشان داده است.میزان آنتوسیانین در طول آزمایش روند کاهشی نشان داد بطوریکه در دمای صفر درجه سانتی گراد از 224.99 در روز نخست به 57.89 و 90.73 میلی گرم سیانیدین در لیتر آب میوه به ترتیب در ظروف تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر در روز چهاردهم رسید اثر مثبت دمای صفر درجه در نگهداری تمشک سیاه کاملا معنی دار بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حدادی نژاد، مهدی، قاسمی، کامران، و محمدی، امیرعلی. (1396). اثر دمای انبار و نوع بسته بندی بر ماندگاری میوه تمشک سیاه وحشی تابستانه. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 40(2 )، 99-112. SID. https://sid.ir/paper/165188/fa

    Vancouver: کپی

    حدادی نژاد مهدی، قاسمی کامران، محمدی امیرعلی. اثر دمای انبار و نوع بسته بندی بر ماندگاری میوه تمشک سیاه وحشی تابستانه. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1396؛40(2 ):99-112. Available from: https://sid.ir/paper/165188/fa

    IEEE: کپی

    مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی، و امیرعلی محمدی، “اثر دمای انبار و نوع بسته بندی بر ماندگاری میوه تمشک سیاه وحشی تابستانه،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 40، no. 2 ، pp. 99–112، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165188/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button