مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,044
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

724
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

برهمکنش اثرات اسید اگزالیک و زمان انبارمانی بر برخی خصوصیات کیفی آلوی رقم شابلون

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 24

چکیده

آلو به عنوان یک میوه فرازگرا, تولید اتیلن و سرعت تنفس بالایی در مرحله رسیدن دارد که دلیل عمر پس از برداشت کوتاه این میوه می باشد.به منظور بررسی اثر تیمار پس از برداشت اسید اگزالیک بر عمر انباری و خصوصیات کیفی میوه آلوی رقم شابلون در استان گلستان, پژوهشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با دو عامل غلظت اسید اگزالیک (صفر, 2, 4 و 6 میلی مولار) و دوره انبارمانی (صفر, دو, چهار و شش هفته) و در سه تکرار در سال 1393 اجرا گردید. میوه ها به مدت 3 دقیقه در محلول اسید اگزالیک غوطه ور و پس از حذف رطوبت سطحی در دمای 4 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 80 درصد انبار شدند. نتایج نشان داد افزایش غلظت اسید اگزالیک باعث افزایش مواد جامد محلول تا اواخر هفته چهارم انبارمانی گردید. بیشترین (1.21 درصد) و کمترین (0.38 درصد) اسیدیته قابل تیتر به ترتیب در هفته دوم در تیمار 6 میلی مولار و هفته ششم در تیمار 2 میلی مولار ثبت شد. در پایان انبارمانی غلظت 6 میلی مولار سبب حفظ بیشترین ویتامین ث (11.63 میلی گرم در 100 گرم) شد. اثر متقابل اسید اگزالیک و زمان انبارمانی بر میزان فنل و فلاونوئید کل به ترتیب در سطح یک و پنج درصد معنی دار بود. درصد کاهش وزندر پایان هفته ششم به میزان 9.96 درصد رسید. کمترین میزان شاخص قهوه ای شدن بدون تفاوت معنی دار, در تیمارهای 2 (11.41 درصد) و 4 (43.89 درصد) میلی مولار مشاهده شد. در کل تیمار پس از برداشت اسید اگزالیک با غلظت 4 میلی مولار می تواند به عنوان ترکیبی طبیعی و ایمن برای حفظ کیفیت و افزایش انبارمانی آلو استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروآبادی، حسین، وارسته، فریال، و سیفی، اسماعیل. (1396). برهمکنش اثرات اسید اگزالیک و زمان انبارمانی بر برخی خصوصیات کیفی آلوی رقم شابلون. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 40(2 )، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/165189/fa

    Vancouver: کپی

    خسروآبادی حسین، وارسته فریال، سیفی اسماعیل. برهمکنش اثرات اسید اگزالیک و زمان انبارمانی بر برخی خصوصیات کیفی آلوی رقم شابلون. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1396؛40(2 ):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/165189/fa

    IEEE: کپی

    حسین خسروآبادی، فریال وارسته، و اسماعیل سیفی، “برهمکنش اثرات اسید اگزالیک و زمان انبارمانی بر برخی خصوصیات کیفی آلوی رقم شابلون،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 40، no. 2 ، pp. 13–24، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165189/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button