مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,443
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

613
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و عیارقند دو رقم چغندرقند

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 70

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر نیتروژن و بور بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم تجاری چغندرقند, آزمایشی در حومه شهرستان خوی با عرض جغرافیایی 38 درجه 33دقیقه شمالی و طول جغرافیایی 45 درجه و 55 دقیقه شرقی به صورت اسپلیت اسپلیت پلات با سه عامل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه فاکتور در سه تکرار اجرا شد. فاکتور اول: رقم در دو سطح شامل رقم خارجی فلورس (a2) و رقم ایرانی 004 (a1) در کرت های اصلی, فاکتور دوم: نیتروژن در دو سطح شامل آزمون خاک (b1) و 1.5 برابر آزمون خاک (b2) در کرت های فرعی و فاکتور سوم: مصرف بور درسه سطح شامل عدم مصرف (c1), محلول پاشی (c2) و مصرف خاکی (c3) در کرت های فرعی- فرعی در نظر گرفته شدند.نتایج نشان دادند که اثر رقم فقط بر طول ریشه معنی دار بود. به طوری که بیش ترین طول ریشه با 32.50 سانتی متر به رقم ایرانی (a1) تعلق داشت. اثر نیتروژن بر قطر ریشه, طول ریشه, وزن خشک ریشه و عملکرد ریشه معنی دار بود. بیشترین مقدار هر کدام از آنها به سطح 1.5 برابر آزمون خاک تعلق داشت. اثر بور نیز روی وزن خشک ریشه, عملکرد ریشه, عیار قند و میزان ملاس معنی دار بود. روش های مختلف مصرف بور نشان داد که حداکثر عملکرد در همه صفات با مصرف خاکی این عنصر حاصل شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خلیلو، خلیل، و جلیلی، فرزاد. (1394). اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و عیارقند دو رقم چغندرقند. پژوهش در علوم زراعی، 7(26 )، 55-70. SID. https://sid.ir/paper/167868/fa

    Vancouver: کپی

    خلیلو خلیل، جلیلی فرزاد. اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و عیارقند دو رقم چغندرقند. پژوهش در علوم زراعی[Internet]. 1394؛7(26 ):55-70. Available from: https://sid.ir/paper/167868/fa

    IEEE: کپی

    خلیل خلیلو، و فرزاد جلیلی، “اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و عیارقند دو رقم چغندرقند،” پژوهش در علوم زراعی، vol. 7، no. 26 ، pp. 55–70، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/167868/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button