مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,437
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

600
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

راهکارهای کاهش ضایعات نان در بین زنان خانه دار شهر کرمانشاه

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 91

چکیده

 هدف از این مطالعه توصیفی - پیمایشی, بررسی راهکارهای کاهش تلفات و ضایعات نان در بین زنان شهر کرمانشاه بود. جامعه آماری این پژوهش زنان خانه دار شهر کرمانشاه بودند (N=198270) که تعداد 326 نفر از آنان با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای, به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. جهت تحلیل داده ها از آماره های توصیفی و روش تحلیل عاملی استفاده شد. بر اساس یافته ها, نان قوت غالب خانواده های کرمانشاهی را تشکیل می دهد. به گونه ای که تمامی زنان شرکت کننده در این پژوهش دست کم روزی یک بار غذای نانی مصرف می کنند. همچنین, نتایج نشان دادند که در بین گروه های درآمدی گوناگون, زنان خانواده های پردرآمد و متوسط شهر کرمانشاه به ترتیب کمترین و بیشترین توجه را به مصرف صحیح نان داشتند. بیشترین ضایعات نان مربوط به اطراف آن بود و در بین انواع نان به ترتیب نان لواش سنتی دارای کمترین ضایعات و نان های سنگک ماشینی, سنگک سنتی, لواش ماشینی و تافتون در رتبه های بعدی از لحاظ ضایعات نان قرار دارند. بر این اساس, باید سعی در ترویج نان هایی با ضایعات کمتر داشت. از دیدگاه زنان, برخورد قاطع دولت با نانوایی های با نان بی کیفیت, خرید نان به اندازه مصرف, نظارت مستمر دولت بر کار نانوایی ها و برگزاری برنامه های آموزشی می تواند نقشی چشم گیر در کاهش ضایعات و تلفات نان داشته باشد. لذا, توصیه می شود که مسوولان و برنامه ریزان در جهت تدوین برنامه های کاهش ضایعات نان, از راهکارهای بدست آمده, استفاده کنند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی بیگی، امیرحسین، گراوندی، شهپر، و اطهری، زهرا. (1390). راهکارهای کاهش ضایعات نان در بین زنان خانه دار شهر کرمانشاه. زن و جامعه (جامعه شناسی زنان)، 2(4 (مسلسل 8))، 73-91. SID. https://sid.ir/paper/169065/fa

    Vancouver: کپی

    علی بیگی امیرحسین، گراوندی شهپر، اطهری زهرا. راهکارهای کاهش ضایعات نان در بین زنان خانه دار شهر کرمانشاه. زن و جامعه (جامعه شناسی زنان)[Internet]. 1390؛2(4 (مسلسل 8)):73-91. Available from: https://sid.ir/paper/169065/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین علی بیگی، شهپر گراوندی، و زهرا اطهری، “راهکارهای کاهش ضایعات نان در بین زنان خانه دار شهر کرمانشاه،” زن و جامعه (جامعه شناسی زنان)، vol. 2، no. 4 (مسلسل 8)، pp. 73–91، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/169065/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا