APA:
کپیقیصری، الهام، رحیمی، ابراهیم، شاکریان، امیر، رئیسی، مهدی، امیدوار، سهیل، قربانی، فاطمه، و ترکی، زینب. (1393). اثر روش های پخت بر باقی مانده غلظت آرسنیک و جیوه در میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 6(24)، 83-88. SID. https://sid.ir/paper/174641/fa
Vancouver:
کپیقیصری الهام، رحیمی ابراهیم، شاکریان امیر، رئیسی مهدی، امیدوار سهیل، قربانی فاطمه، ترکی زینب. اثر روش های پخت بر باقی مانده غلظت آرسنیک و جیوه در میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1393؛6(24):83-88. Available from: https://sid.ir/paper/174641/fa
IEEE:
کپیالهام قیصری، ابراهیم رحیمی، امیر شاکریان، مهدی رئیسی، سهیل امیدوار، فاطمه قربانی، و زینب ترکی، “اثر روش های پخت بر باقی مانده غلظت آرسنیک و جیوه در میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 6، no. 24، pp. 83–88، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174641/fa