مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

648
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف زئولیت طبیعی بر شاخص تولید و قیمت خوراک جوجه های گوشتی سویه لوهمن

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 42

چکیده

 این مطالعه با هدف تعیین اثر سطوح مختلف زئولیت طبیعی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه لوهمن انجام گرفت که در قالب یک طرح کاملا تصادفی در شش تیمار, هر تیمار با 4 تکرار و در هر تکرار 10 جوجه به مدت 7 هفته در سه مرحله آغازین (21-0 روزگی), مرحله رشد ( 42-21 روزگی) و مرحله پایانی (49-42 روزگی) انجام گردید. جیره پایه از ذرت و سویا تشکیل شده و سطوح 0, 1, 2, 3, 4 و 5 درصد زئولیت به آن اضافه گردید. انرژی و پروتئین جیره ها یکسان در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که افزایش وزن بین تیمارها اختلاف معنی داری داشته است (P<0.05). بیشترین افزایش وزن روزانه (49.10 گرم) مربوط به تیمار 5 با 4 درصد زئولیت و کمترین افزایش وزن روزانه (44.28 گرم) در گروه شاهد مشاهد گردید. بین تیمارهای مختلف از لحاظ ضریب تبدیل غذایی اختلاف معنی داری مشاهده شد (P<0.05). کمترین ضریب تبدیل مربوط به تیمار 5 با 4 درصد زئولیت بود. سطوح مختلف زئولیت روی خوراک مصرفی و تلفات اثر معنی داری نداشت اما گروههای دریافت کننده 3 و 4 درصد زئولیت نسبت به گروه شاهد بهترین ضریب تبدیل را نشان دادند(P<0.05) . قیمت تمام شده برای هر کیلو خوراک در تیمار 5 با 4 درصد زئولیت, کمترین مقدار را نشان داد (P<0.05) در شرایط انجام این آزمایش استفاده از 4 درصد زئولیت در جیره, بهترین اثر را بر عملکرد و کاهش هزینه تولید به همراه داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زرین کاویانی، کیانوش، شکرالهی، برهان، و موسوی، سیدمجتبی. (1386). اثر سطوح مختلف زئولیت طبیعی بر شاخص تولید و قیمت خوراک جوجه های گوشتی سویه لوهمن. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 1(2)، 35-42. SID. https://sid.ir/paper/175617/fa

    Vancouver: کپی

    زرین کاویانی کیانوش، شکرالهی برهان، موسوی سیدمجتبی. اثر سطوح مختلف زئولیت طبیعی بر شاخص تولید و قیمت خوراک جوجه های گوشتی سویه لوهمن. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1386؛1(2):35-42. Available from: https://sid.ir/paper/175617/fa

    IEEE: کپی

    کیانوش زرین کاویانی، برهان شکرالهی، و سیدمجتبی موسوی، “اثر سطوح مختلف زئولیت طبیعی بر شاخص تولید و قیمت خوراک جوجه های گوشتی سویه لوهمن،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 1، no. 2، pp. 35–42، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175617/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button