APA:
کپیفهیم ادیب اصل، احمد، عطای صالحی، اسماعیل، شیخ الاسلامی، زهرا، کریمی، مهدی، قیافه داوودی، مهدی، و موسوی، طاهره سادات. (1389). بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیات حسی و تغذیه ای نان بربری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(2 (پیاپی 5))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/176466/fa
Vancouver:
کپیفهیم ادیب اصل احمد، عطای صالحی اسماعیل، شیخ الاسلامی زهرا، کریمی مهدی، قیافه داوودی مهدی، موسوی طاهره سادات. بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیات حسی و تغذیه ای نان بربری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(2 (پیاپی 5)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/176466/fa
IEEE:
کپیاحمد فهیم ادیب اصل، اسماعیل عطای صالحی، زهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، مهدی قیافه داوودی، و طاهره سادات موسوی، “بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیات حسی و تغذیه ای نان بربری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 2 (پیاپی 5)، pp. 1–9، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176466/fa