APA:
کپیپورمحمدی، کیانا، اعلمی، مهران، شاهدی باغ خندان، محمد، و صادقی ماهونک، علیرضا. (1388). مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2 (نیمه دوم))، 163-171. SID. https://sid.ir/paper/490062/fa
Vancouver:
کپیپورمحمدی کیانا، اعلمی مهران، شاهدی باغ خندان محمد، صادقی ماهونک علیرضا. مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛5(2 (نیمه دوم)):163-171. Available from: https://sid.ir/paper/490062/fa
IEEE:
کپیکیانا پورمحمدی، مهران اعلمی، محمد شاهدی باغ خندان، و علیرضا صادقی ماهونک، “مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 163–171، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490062/fa