مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

772
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، PH و افت پخت گوشت گاو

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 53

چکیده

 در این پژوهش اثر توأم سیستئین پروتئاز گیاهی و محلول های سدیم تری پلی فسفات بر گوشت گاو ماده مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور قطعات مکعبی به ضلع 3cm در دو مرحله ماریناد شدند. مرحله اول, ماریناد کردن با 20ml عصاره های آناناس, کیوی و زنجبیل و مرحله دوم ماریناد کردن با 20ml محلول های 0.25% و 0.5% سدیم تری پلی فسفات صورت گرفت و در هر مرحله, قطعات گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال 4±1oC نگهداری شدند و سپس در حمام آب گرم  90±4oC پخته شدند, سپس نیروی لازم جهت برش نمونه ها,pH  و افت پخت بررسی گردید. نتایج نشان داد نیروی لازم برای برش قطعات به طور معنی داری نسبت به نمونه شاهد کمتر است. استفاده از فسفات تفاوت معنی داری بر مقدار نیروی برش تیمارها نسبت به نمونه شاهد ایجاد نکرد. میزان افت پخت با افزایش درصد فسفات به طور معنی داری افزایش یافت و نسبت به نمونه شاهد کاهش معنی داری نشان داد. میزان pH نمونه ها بستگی به pH ذاتی عصاره ها داشته و افزایش درصد سدیم تری پلی فسفات سبب افزایش معنی داری در مقدار pH تیمارها گردید و بر اساس نتایج حاصل از آزمایشات, بهترین عصاره, عصاره کیوی و غلظت %0.25 سدیم تری پلی فسفات تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدابراهیم، معینی، ملیحه، رحمن، علیرضا، و بهمدی، هما. (1392). بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش, PH و افت پخت گوشت گاو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(1 (پیاپی 15))، 47-53. SID. https://sid.ir/paper/176468/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدابراهیم، معینی ملیحه، رحمن علیرضا، بهمدی هما. بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش, PH و افت پخت گوشت گاو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(1 (پیاپی 15)):47-53. Available from: https://sid.ir/paper/176468/fa

    IEEE: کپی

    سیدابراهیم حسینی، ملیحه معینی، علیرضا رحمن، و هما بهمدی، “بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش, PH و افت پخت گوشت گاو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 15)، pp. 47–53، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176468/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button