APA:
کپیحسینی، سیدابراهیم، معینی، ملیحه، رحمن، علیرضا، و بهمدی، هما. (1392). بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش, PH و افت پخت گوشت گاو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(1 (پیاپی 15))، 47-53. SID. https://sid.ir/paper/176468/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدابراهیم، معینی ملیحه، رحمن علیرضا، بهمدی هما. بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش, PH و افت پخت گوشت گاو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(1 (پیاپی 15)):47-53. Available from: https://sid.ir/paper/176468/fa
IEEE:
کپیسیدابراهیم حسینی، ملیحه معینی، علیرضا رحمن، و هما بهمدی، “بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش, PH و افت پخت گوشت گاو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 15)، pp. 47–53، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176468/fa