مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

392
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

426
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 160

چکیده

 در این پژوهش اثر ماریناد اسید استیک (در چهار غلظت صفر, 5/0, 1 و 5/1 درصد) و کلرید سدیم (2درصد) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و کیفی عضله دوسر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی طی زمان های غوطه وری0, 24, 48 و 72 ساعت بررسی گردید. pH, جذب ماریناد و رطوبت, شاخص های رنگی, ظرفیت نگهداری آب, گونه های شیمیایی مختلف میوگلوبین, شاخص اسید تیوباربیتوریک مورد آزمون قرار گرفت. غلظت و زمان نگهداری در اسید استیک بر جذب ماریناد, رطوبت, ظرفیت نگهداری آب, افت پخت, درصد میوگلوبین, درجه روشنایی (L*) و قرمزی نمونه ها (a*) اثر معنی دار داشت. اثر غلظت ماریناد اسیدی بر شاخص تیوباربیتوریک اسید بی معنی ولی اثر زمان غوطه وری در اسید بر این شاخص معنی دار بود. از طرف دیگر اثر مدت زمان غوطه وری در اسید بر درجه زردی (b*) بی معنی ولی اثر غلظت اسید معنی دار بود. به طور کلیpH با ظرفیت نگهداری آب, میزان میوگلوبین و درجه قرمزی رابطه مستقیم اما با افت پخت, شاخص تیوباربیتوریک اسید و میزان مت میوگلوبین رابطه عکس نشان داد. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که ترکیب ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم می تواند به عنوان یک روش مؤثر بر ویژگی های کیفی عضله دوسر ران شتر به کار رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایرجی فر، مهسان، وریدی، محمدجواد، وریدی، مهدی، و زاهدی، یونس. (1397). ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 145-160. SID. https://sid.ir/paper/406795/fa

    Vancouver: کپی

    ایرجی فر مهسان، وریدی محمدجواد، وریدی مهدی، زاهدی یونس. ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):145-160. Available from: https://sid.ir/paper/406795/fa

    IEEE: کپی

    مهسان ایرجی فر، محمدجواد وریدی، مهدی وریدی، و یونس زاهدی، “ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 145–160، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406795/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا