APA:
کپیایرجی فر، مهسان، وریدی، محمدجواد، وریدی، مهدی، و زاهدی، یونس. (1397). ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 145-160. SID. https://sid.ir/paper/406795/fa
Vancouver:
کپیایرجی فر مهسان، وریدی محمدجواد، وریدی مهدی، زاهدی یونس. ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):145-160. Available from: https://sid.ir/paper/406795/fa
IEEE:
کپیمهسان ایرجی فر، محمدجواد وریدی، مهدی وریدی، و یونس زاهدی، “ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 145–160، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406795/fa