APA:
کپیصالحی، میترا. (1392). ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(1 (پیاپی 15))، 79-84. SID. https://sid.ir/paper/176473/fa
Vancouver:
کپیصالحی میترا. ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(1 (پیاپی 15)):79-84. Available from: https://sid.ir/paper/176473/fa
IEEE:
کپیمیترا صالحی، “ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 15)، pp. 79–84، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176473/fa