مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,173
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

629
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 84

چکیده

 فرآورده های لبنی حاویباکتری های اسید لاکتیک می باشندآماده سازی غذاهای سنتی با مواد لبنی دارای قدمت طولانی است. این مطالعه با هدف ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل های جدا شده از برخی مواد غذایی محلی که از دیر باز به صورت سنتی در استان های غربی و شرقی ایران تهیه می شوند, انجام گردید. در این تحقیق بعد از شمارش تعداد لاکتو باسیل هادر نمونه های مواد غذایی سنتی, اثر ضد میکروبی ایزوله ها بر علیه دو باکتری استافیلوکوک اورئوس و اشریشیا کلی از طریق انتشار در آگار, ابتدا به روش کشت نقطه ای و سپس به روش دیسک گذاری با استفاده از محلول رویی تهیه شده از کشت لاکتوباسیل ها, مورد بررسی قرار گرفت. 70 درصد از ایزوله های مورد ارزیابی, دارای توانایی مهار رشدعلیه باکتری های اندیکاتوربودند. سویه های لاکتوباسیلوس کازه ای و پلانتاروم در روش دیسک گذاری قادر به ایجاد بیشترین قطر هاله های عدم رشد بر علیه باکتری های نشانگر بودند. فعالیت ضد باکتریایی مشاهده شده توسط لاکتوباسیل ها, به دلیل تولید باکتریوسینمی باشد.با توجه به منشاء جداسازی لاکتوباسیل ها, خالص سازی باکتریوسین های این سویه هامی توانند به عنوان فرآورده های پروبیوتیکی به منظور افزودن به مواد غذایی و نگهدارنده بیولوژیک مورد استفاده قرار گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، میترا. (1392). ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(1 (پیاپی 15))، 79-84. SID. https://sid.ir/paper/176473/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی میترا. ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(1 (پیاپی 15)):79-84. Available from: https://sid.ir/paper/176473/fa

    IEEE: کپی

    میترا صالحی، “ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 15)، pp. 79–84، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176473/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button