APA:
کپیعشقی، نعیمه، حدادخداپرست، محمدحسین، حسینی، فرشته، و بلوریان، شادی. (1392). مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(1 (پیاپی 15))، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/176475/fa
Vancouver:
کپیعشقی نعیمه، حدادخداپرست محمدحسین، حسینی فرشته، بلوریان شادی. مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(1 (پیاپی 15)):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/176475/fa
IEEE:
کپینعیمه عشقی، محمدحسین حدادخداپرست، فرشته حسینی، و شادی بلوریان، “مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 15)، pp. 13–22، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176475/fa