APA:
کپیعظیمی محله، افسانه، زمردی، شهین، محمدی ثانی، علی، و احمدزاده قویدل، ریحانه. (1392). بررسی تاثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی ماست میوه ای توت فرنگی به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(1 (پیاپی 15))، 23-34. SID. https://sid.ir/paper/176476/fa
Vancouver:
کپیعظیمی محله افسانه، زمردی شهین، محمدی ثانی علی، احمدزاده قویدل ریحانه. بررسی تاثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی ماست میوه ای توت فرنگی به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(1 (پیاپی 15)):23-34. Available from: https://sid.ir/paper/176476/fa
IEEE:
کپیافسانه عظیمی محله، شهین زمردی، علی محمدی ثانی، و ریحانه احمدزاده قویدل، “بررسی تاثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی ماست میوه ای توت فرنگی به روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 15)، pp. 23–34، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176476/fa