مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

230
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی پالپ توت فرنگی از شیر میش

صفحات

 صفحه شروع 419 | صفحه پایان 428

چکیده

 در این پژوهش تاثیر افزایش پالپ توت فرنگی در طول نگه داری بر رشد لاکتوباسیلوس کازئی, خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و آنتی اکسیدانی ماست توت فرنگی مورد بررسی قرار گرفت. مقدار پالپ توت فرنگی به میزان (صفر, 1, 2, 3 و 4 درصد) و زمان نگه داری در محدوده 22-1 روز و دمای نگه داری 4 درجه سانتی گراد بود. نتایج حاصل نشان داد با افزایش مقدار پالپ توت فرنگی و گذشت زمان تعداد کلنی لاکتوباسیلوس کازئی کاهش یافت. نوع تیمار و زمان نگه داری و اثر متقابل آن ها بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در ماست میوه ای پروبیوتیک معنی دار بود (0/05>p). اثر نوع تیمار و زمان نگه داری و اثر توام زمان و نوع نمونه بر روی تغییرات pH ماست میوه ای پروبیوتیک معنی دار بود (0/05>p) و با گذشت زمان pH کاهش یافت. اثر نوع تیمار و زمان نگه داری و اثر توام زمان و نوع نمونه بر روی تغییرات اسیدیته, ماده خشک و خصوصیات آنتی اکسیدانی ماست میوه ای پروبیوتیک معنی دار بود (0/05>p). به موازات pH, درصد اسیدیته نمونه ها افزایش یافت. درصد چربی نمونه ها تا روز دوازدهم نگه داری افزایش و تا پایان مدت ماندگاری ثابت باقی ماند. نوع تیمار اثر معنی داری بر درصد چربی ماست میوه ای پروبیوتیک داشت (0/05>p) و زمان و اثر متقابل تیمار و زمان نگه داری اثر معنی داری بر درصد چربی ماست پروبیوتیک میوه ای نداشت (0/05p). ولی اثر نوع تیمار, اثر متقابل تیمار و زمان نگه داری بر آب اندازی ماست معنی دار نبود (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صاحب خانی، مریم، شهاب لواسانی، علیرضا، و موحد، سارا. (1398). تولید ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی پالپ توت فرنگی از شیر میش. محیط زیست جانوری، 11(4 )، 419-428. SID. https://sid.ir/paper/206589/fa

    Vancouver: کپی

    صاحب خانی مریم، شهاب لواسانی علیرضا، موحد سارا. تولید ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی پالپ توت فرنگی از شیر میش. محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(4 ):419-428. Available from: https://sid.ir/paper/206589/fa

    IEEE: کپی

    مریم صاحب خانی، علیرضا شهاب لواسانی، و سارا موحد، “تولید ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی پالپ توت فرنگی از شیر میش،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 4 ، pp. 419–428، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206589/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button