مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,136
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

898
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 75

چکیده

 در این تحقیق بهینه سازی خصوصیات کیفی انگور در طی نگهداری در سردخانه به کمک روش پاسخ سطح مورد بررسی قرار گرفت. اثرات دو عامل زمان برداشت در محدوده ی 5 تا 35 روز و زمان نگهداری در سردخانه در محدوده 0 تا 180 روز روی پارامترهای شاخص رسیدگی, دکستروز, مواد جامد محلول کل,pH  و اسیدیته انگور رقم سرخ فخری شاهرود به کمک طرح مربع مرکزی بررسی گردید. علاوه بر این, بررسی نتایج نشان داد شرایط بهینه برای فرآیند انبارمانی زمانی ایجاد می شود که زمان برداشت 18 روز و زمان نگهداری در انبار 123 روز باشد. در شرایط بهینه شاخص رسیدگی, دکستروز, مواد جامد محلول کل,PH  و اسیدیته به ترتیب 52.8, 277.06, 16.09, 4.12 و 0.32 محاسبه گردید. همچنین لازم به ذکر است که, زمان برداشت به مدت 5 روز و نگهداری در انبار به مدت 160 روز به عنوان بدترین شرایط نگهداری انگور عنوان گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدس ولی، علیرضا، مختاریان، محسن، و بخش آبادی، حمید. (1392). بهینه سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(3 (پیاپی 17))، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/176482/fa

    Vancouver: کپی

    قدس ولی علیرضا، مختاریان محسن، بخش آبادی حمید. بهینه سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(3 (پیاپی 17)):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/176482/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا قدس ولی، محسن مختاریان، و حمید بخش آبادی، “بهینه سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 3 (پیاپی 17)، pp. 65–75، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176482/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button