APA:
کپیقدس ولی، علیرضا، مختاریان، محسن، و بخش آبادی، حمید. (1392). بهینه سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(3 (پیاپی 17))، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/176482/fa
Vancouver:
کپیقدس ولی علیرضا، مختاریان محسن، بخش آبادی حمید. بهینه سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(3 (پیاپی 17)):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/176482/fa
IEEE:
کپیعلیرضا قدس ولی، محسن مختاریان، و حمید بخش آبادی، “بهینه سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 3 (پیاپی 17)، pp. 65–75، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176482/fa