مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

711
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

612
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 61

چکیده

 در این پژوهش, نمونه های کدو در غلظت های مختلف محلول اسمزی (ساکارز 35% و سوربیتول 5, ساکارز 35% سوربیتول 10 و ساکارز 35% سوربیتول 15%) و در دماهای (5, 25 و 50 درجه سانتیگراد) با پیش تیمار اولتراسوند و بدون اولتراسوند تهیه شدند. در طی آبگیری اسمزی در تمام نمونه ها میزان کاهش آب و جذب مواد جامد افزایش در حالی که محتوی رطوبت کاهش یافت نتایج, نشان داد که در غلظت های مختلف محلول اسمزی و دمای ثابت در طول زمان در هر دو نمونه با پیش تیمار اولتراسوند و بدون پیش تیمار اولتراسوند میزان کاهش آب و همچنین جذب مواد جامد نمونه ها افزایش می یابد در صورتی که میزان رطوبت نمونه ها روندی نزولی دارد. میزان کاهش آب در هر دو نمونه پیش تیمار شده با اولتراسوند و بدون پیش تیمار اولتراسوند به ترتیب در غلظت 5% سوربیتول 35.75 (گرم/100 گرم ماده جامد) و 31.00 (گرم/100 گرم ماده جامد) و در غلظت 15% سوربیتول 40.00 (گرم/100 گرم ماده جامد) و 35.42 (گرم/100 گرم ماده جامد) مشاهده گردید که از لحاظ آماری اختلاف آماری معناداری را در سطح (a=%1) مشاهده گردید. به علاوه, میزان تغییرات جذب مواد جامد در هر دو نمونه پیش تیمار شده با اولتراسوند و بدون پیش تیمار اولتراسوند به ترتیب در غلظت 5% سوربیتول 9.33 (گرم/100 گرم ماده جامد) و 5.08 (گرم/100 گرم ماده جامد) و در غلظت 15% سوربیتول 12.58 (گرم/100 گرم ماده جامد) و 6.17 (گرم/100 گرم ماده جامد) مشاهده گردید که از لحاظ آماری, اختلاف آماری معناداری را در سطح (a=%1) نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مختاریان، محسن، شفافی زنوزیان، مسعود، آرمین، محمد، و کوشکی، فاطمه. (1391). پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 51-61. SID. https://sid.ir/paper/176492/fa

    Vancouver: کپی

    مختاریان محسن، شفافی زنوزیان مسعود، آرمین محمد، کوشکی فاطمه. پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):51-61. Available from: https://sid.ir/paper/176492/fa

    IEEE: کپی

    محسن مختاریان، مسعود شفافی زنوزیان، محمد آرمین، و فاطمه کوشکی، “پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 51–61، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176492/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا