مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

634
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

488
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیش بینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکه عصبی مصنوعی در حالت استاتیک

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 73

چکیده

 فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی در دو سطح دمای (25 و 50 درجه سانتی گراد) و در غلظت های مختلف نمک طعام (5, 10 و 15% وزنی/وزنی) و غلظت ثابت ساکارز (50% وزنی/وزنی) انجام گرفت. نسبت وزنی میوه به محلول اسمزی 1 به 20 (وزنی/وزنی) انتخاب گردید. در این پژوهش, مقادیر کاهش آب و جذب مواد جامد توسط شبکه عصبی مصنوعی تخمین زده شد. برای پیش بینی داده ها از شبکه عصبی پرسپترون با الگوریتم بهینه سازی کاهش گرادیان و با تابع آستانه تانژانت هیپربولیک استفاده گردید. نتایج, نشان داد که بهترین چیدمان در بین شبکه عصبی با یک لایه پنهان به ترتیب برای پارامترهای جذب مواد جامد و کاهش آب شامل 2-10-1 و 2-18-1 و در بین شبکه عصبی با دو لایه پنهان به ترتیب برای پارامترهای جذب مواد جامد و کاهش آب شامل 2-6-6-1 و 2-22-22-1 می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مختاریان، محسن، و شفافی زنوزیان، مسعود. (1390). پیش بینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکه عصبی مصنوعی در حالت استاتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(1 (پیاپی 7))، 61-73. SID. https://sid.ir/paper/176505/fa

    Vancouver: کپی

    مختاریان محسن، شفافی زنوزیان مسعود. پیش بینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکه عصبی مصنوعی در حالت استاتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(1 (پیاپی 7)):61-73. Available from: https://sid.ir/paper/176505/fa

    IEEE: کپی

    محسن مختاریان، و مسعود شفافی زنوزیان، “پیش بینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکه عصبی مصنوعی در حالت استاتیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 1 (پیاپی 7)، pp. 61–73، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176505/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا