مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,417
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

704
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکی دو رقم نخودفرنگی

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 50

چکیده

 در این مطالعه, برخی از خواص فیزیکی شامل ویژگی های هندسی (طول, عرض, ضخامت, قطر میانگین حسابی و هندسی, قطر معادل, سطح جانبی, سطح مقطع, حجم و ضریب کرویت), ویژگی های ثقلی (وزن هزاردانه, دانسیته واقعی, دانسیته توده و تخلخل), ویژگی های اصطکاکی (زاویه پایداری و ضریب اصطکاک ایستایی روی سطوح آلومینیم, استیل, آهن گالوانیزه, لاستیک, سیمان و چوب) و ویژگی آئرودینامیکی دو رقم نخودفرنگی (شمشیری و پفکی) تحت تاثیر رقم بررسی شد. اثر رقم روی کلیه ویژگی های فیزیکی (به استثنای دانسیته واقعی) معنی دار (P<0.01) شد. بیش ترین قطر میانگین هندسی به رقم پفکی (8.62 میلی متر) تعلق داشت. ضریب کرویت برای ارقام شمشیری و پفکی به ترتیب 83.34 و 84.47 بود. بیش ترین دانسیته توده, مربوط به رقم شمشیری (673 کیلوگرم بر مترمکعب) و بیشینه زاویه پایداری پرکردن مربوط به رقم پفکی (32.47 درجه) بود. بالاترین ضریب اصطکاک ایستایی در هر دو رقم مربوط به سطح چوب (شمشیری 0.579 و پفکی 0.611) و کم ترین ضریب اصطکاک ایستایی در رقم شمشیری مربوط به سطح آلومینیم (0.543) و برای رقم پفکی مربوط به سطوح آلومینیم (0.575) و استیل (0.575) بود. بیشینه سرعت حد مربوط به رقم پفکی (11.54 متر بر ثانیه) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    آل حسینی، علی، توکلی پور، حمید، قدس ولی، علیرضا، و جعفری، سیدمهدی. (1390). بررسی ویژگی های فیزیکی دو رقم نخودفرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(1 (پیاپی 7))، 43-50. SID. https://sid.ir/paper/176509/fa

    Vancouver: کپی

    آل حسینی علی، توکلی پور حمید، قدس ولی علیرضا، جعفری سیدمهدی. بررسی ویژگی های فیزیکی دو رقم نخودفرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(1 (پیاپی 7)):43-50. Available from: https://sid.ir/paper/176509/fa

    IEEE: کپی

    علی آل حسینی، حمید توکلی پور، علیرضا قدس ولی، و سیدمهدی جعفری، “بررسی ویژگی های فیزیکی دو رقم نخودفرنگی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 1 (پیاپی 7)، pp. 43–50، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176509/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button