APA:
کپیآل حسینی، علی، توکلی پور، حمید، قدس ولی، علیرضا، و جعفری، سیدمهدی. (1390). بررسی ویژگی های فیزیکی دو رقم نخودفرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(1 (پیاپی 7))، 43-50. SID. https://sid.ir/paper/176509/fa
Vancouver:
کپیآل حسینی علی، توکلی پور حمید، قدس ولی علیرضا، جعفری سیدمهدی. بررسی ویژگی های فیزیکی دو رقم نخودفرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(1 (پیاپی 7)):43-50. Available from: https://sid.ir/paper/176509/fa
IEEE:
کپیعلی آل حسینی، حمید توکلی پور، علیرضا قدس ولی، و سیدمهدی جعفری، “بررسی ویژگی های فیزیکی دو رقم نخودفرنگی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 1 (پیاپی 7)، pp. 43–50، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176509/fa